Nyhedsbrev
Afdelinger

Afdelinger

Apoteksfilial i Trekroner

I August 2008 åbnede afdelingen i Trekroner som apoteksudsalg. Næsten 7 år senere, nærmere bestemt d. 1. Juli 2015 blev afdelingen omdannet til en receptekspederende filial. 

Den nyeste udvikling af filialen i Trekroner, skete da vi åbnede i helt nye lokaler i Juni 2016. Vores kunder skulle dog ikke længere væk, end til nabobutikken. Her har vi langt flere kvadratmeter, et mere lyst og åbent lokale, to skranke og en robot. Apotekets navn blev i samme ombæring ændret fra "Roskilde Trekroner Apotek" til "Trekroner Løve Apotek".

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Trekroner Løve Apotek.

 

Apoteksfilial på RO's Torv

I August 2015 kunne vi byde velkommen i vores Apoteksfilial på RO's Torv. Filialen er en receptekspederende enhed lige som Trekroner, Stations Apoteket og Køgevejens Apotek. På RO's Torv følger vores filial centrets øvrige åbningstider. Det betyder at vi holder længere åbent, end i de andre afdelinger, samt har åbent om søndagen.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Apoteket RO's Torv.

 

Apoteksfilial i Roskilde Stationscenter (Føtex)

I April 2019 overtog vi apoteksfilialen i Roskilde Stationscenter. Filialen er en receptekspederende enhed lige som Trekroner, RO's Torv og Køgevejens Apotek.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Roskilde Stations Apotek.

 

Apoteksfilial ved Køgevej (ved Rema1000)

I April 2020 åbner vi en filial på Køgevej, ved siden af Rema1000. Filialen er en receptekspederende enhed lige som Trekroner, RO's Torv og Stations Apoteket.

Apoteksfilialen er let at komme til i bil, med en placering tæt på motorvejsafkørslen, samt parkeringsmuligheder lige ved døren. De niveaufrie adgangsforhold giver ligeledes let tilgængelighed for alle.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Køgevejens Apotek.

 

Apoteksfilial i Svogerslev (ved Meny)

September 2023 åbner vi en filial i Svogerslev over for Meny på Svogerslev Hovedgade. Filialen er en receptekspederende enhed lige som Trekroner, RO's Torv, Stations Apoteket og Køgevejens apotek.

Apoteket er let af komme til i bil og der er parkering lige udenfor centeret. De niveaufrie adgangsforhold giver ligeledes let tilgængelighed for alle.

 

Medicinudleveringssteder og Håndkøbsudsalg

Bestillinger til Medicinudleveringsstederne i Dagli'Brugsen Kirke Såby, Lejre og Osted foretaget hverdage inden kl. 12, kan afhentes samme dag efter kl. 14.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for medicinudleveringsstederne i Kirke Såby, Lejre og Osted.

Bestillinger til Medicinudleveringsstedet i Coop365 i Ågerup foretaget hverdage inden kl. 14, kan afhentes samme dag efter kl. 16.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for medicinudleveringsstedet i Ågerup.

I er velkomne til at sende os en mail på roskilde@apotekeren.dk med jeres bestillinger, så sørger vi for at få dem pakket og sendt afsted.
Husk fulde navn, de seks første cifre i jeres personnummer (XX-XX-XX****) og om I vil have det leveret til hjemmeadresse eller udleveringssted/håndkøbsudsalg.

 

Dine oplysninger