Nyhedsbrev
Afdelinger

Afdelinger

Apoteksfilial i Jyllinge

I efteråret 2011 kunne vi slå dørene op for en udvidet og fuldstændig gennem renoveret Apoteksfilial i Jyllinge Centret. Apoteket er beliggende i de samme lokaler men er blevet ca. 4 gange så stort. Vi har et meget stort sortiment inden for bl.a. håndkøbsmedicin, sundhedsfremmende produkter, personlige plejeartikler og receptpligtig medicin som vores robot hurtigt finder frem.

Den receptpligtige medicin ekspederes med det samme mens du venter.  

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Jyllinge Apotek.

 

Apoteksfilial i Trekroner

I August 2008 åbnede afdelingen i Trekroner som apoteksudsalg. Næsten 7 år senere, nærmere bestemt d. 1 Juli 2015 blev afdelingen omdannet til en receptekspederende filial på linje med Jyllinge Apotek. Den nyeste udvikling af filialen i Trekroner, skete da vi åbnede i helt nye lokaler i Juni 2016. Vores kunder skal dog ikke længere væk, end til nabobutikken. Her har vi langt flere kvadratmeter, et mere lyst og åbent lokale, to skranke og en robot. Apotekets navn blev i samme ombæring ændret fra "Roskilde Trekroner Apotek" til "Trekroner Løve Apotek".

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Trekroner Løve Apotek.

 

Apoteksfilial på RO's Torv

I August 2015 kunne vi byde velkommen i vores nyeste Apoteksfilial på RO's Torv. Filialen er en receptekspederende enhed lige som Jyllinge og Trekroner. På RO's Torv følger vores filial centrets øvrige åbningstider. Det betyder at vi holder længere åbent, end i de andre afdelinger, samt har åbent om søndagen.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Apoteket RO's Torv.

 

Apoteksfilial i Roskilde Stationscenter (Føtex)

I April 2019 overtog vi apoteksfilialen i Roskilde Stationscenter. Filialen er en receptekspederende enhed lige som Jyllinge, Trekroner og RO's Torv.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for Roskilde Stations Apotek.

 

Medicinudleveringssted og Håndkøbsudsalg

Pakker fra Apoteket kan afhentes på håndkøbsudsalgene alle hverdage efter kl. 16.

Recepter kan indleveres indtil kl. 16 og afhentes næste hverdag efter kl. 16.

Se kontaktoplysninger og åbningstider for medicinudleveringsstedet i Ågerup og håndkøbsudsalget Gundsømagle.

 

Dine oplysninger